MarktPlaza

Audi Allroad quattro - 2.7 V6 Automaat A6 Youngtimer

692x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.465 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 185 x 153 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 234 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 13,3 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik in de stad: 19,3 l/100km (1 op 5,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
CO2 uitstoot: 319 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 270 - 303 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Audio-installatie
- Automatische niveauregeling
- Automatisch Sper Differentieel
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metallic lak
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Sportstoelen voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Bijzonder complete Audi A6 Allroad quattro 2.7 V6 Automaat van 01-2005. Afkomstig uit Zweden en volledige gedocumenteerd. Naast de sterke 2.7 Bi-Turbo i.c.m de soepel auto een heerlijke auto om te rijden. Rijklaar op Nederlands kenteken uiteraard met een nieuwe APK.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Audi Allroad quattro. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder motor en de automatische transmissie. Luchtvering zorgt voor een onovertroffen comfort tijdens het rijden. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld.
Het audio-installatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Audi Allroad quattro heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Audi in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!