MarktPlaza

[Tweede Wereldoorlog] Het Einde - Folke Bernadotte

62x bekeken
15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Bernadotte, Folke. Het Einde. Den Haag: AD.M.C. Stok Zuid-Holl. Uitgevers Maatschappij. Niet gedateerd (maar niet voor 1945). 134 blz. Formaat circa 21,2 cm, gewicht ongeveer 0,27 kg.
Linnen op rug, kartonnen platten. Op voorplat illustratie aangebracht van een versplinterend haken kruis. Letters in zilveropdruk op rug. Voorin op blanco schutblad met inkt naam geschreven, verder nog wat naamstempels in rode inkt en enkele markeringen met pen in marge. Papier vergeeld maar verder nog netjes. Met 10 illustraties gedrukt op glanzend papier (niet vergeeld) waaronder de titelplaat. Eén bladzijde met 2 illustraties, de rest steeds één per bladzijde. Bladzijden met illustraties niet meegenomen in de paginering.
Vertaling door Mr. M. Mees, Consul van Zweden. Historisch relaas over de maanden die voorafgingen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Referentienummer 12043.

10 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (4,55 euro als brievenbuspakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Verzendkosten naar andere landen op aanvraag. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.