MarktPlaza

Volvo V40 - 2.0 D4 Momentum Business

501x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 7,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 100% onderhouden
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Trekhaak afneembaar
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Afdekhoes
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel hoogte verstelbaar
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Business Pack Connect
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- ISOFIX
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Rookvrije auto
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Uitlaat sierstuk
- Voetgangersairbag
- winterbanden/set optioneel
Bij het ontwerpen van de Volvo V40 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V40 samen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Ook helpen het autonoom remsysteem, gordijnairbags en voetgangersairbag, u rit tot een veilige rit te maken.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze Volvo V40. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Verder is de Volvo uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Volvo uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, gordijnairbags en voetgangersairbag.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.