MarktPlaza

Wie geeft er pianoles? Omgeving Leek (gr)

44x bekeken
15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hoi ik ben een marcel 48 jaar en wil graag jazz piano leren spelen een beetje van alles ook leuk.
Ben al wel vaardig en geen beginner... wil graag een reportaire opbouwen. en daar in de toekomst ook wat mee te kunnen doen...

Wie kan mij jazz pianoles geven bij mij thuis en kent alle skills
zoals een goede pianist behoort te kunnen zoals een muziekstuk als solo en zowel als begeleidend te kunnen spelen zoals in een band een pianist met 4 verschillende hoeden zeg maar.

Ik speel al aardig een stukje en lees van bladmuziek maar heb niet echt een vaste patroon om veel vooruit te komen...ik ben met guidetones en jazz akkoorden aan de slag en speel een beetje walking bas Ik heb erg veel tijd om te oefenen maar heb er niet een bepaalde goede structuur in.

Ik speel alle majeur en mineur toonladders en ben aardig ritmisch aangelegd.

Wat ik belangrijk vind is een oefen richtlijn stappenplan ,
maar heb er geen juiste patroon in om snelle stappen te kunnen maken om effectief voor uit te komen...

Wat ik graag wil leren is
- om van een random toonsoort of maatsoort en akkoorden etc.... een muziekstuk kan opbouwen van uit het niets leuke uitdaging uiteraard.
- leren improviseren
- efficiënter bladmuziek instuderen.
- van een standaart jazz nummer op verschillende facetten te kunnen spelen als solo en begeleidend zoals voorkomend in een jazz band waar je verschillende rol in kunt hebben.
- zo mee kunnen spelen of improviseren op basis van de gegeven akkoorden progressie
- uiteraard harmonie leer, upper structure, tritone substitution, turnarround dit soort zaken etc...


Kortom vind ik hammond orgel ook erg leuk en heb ik orgel vaardigheden en heb 3 jaar pianoles gehad jaren geleden en speelde veel keyboard, maar wil graag technisch piano leren spelen.

Mijn voorbeelden zijn pianisten Rossano Sportiello, Herbie Hancock, Keith Jarret , Jesus Molina ,Bill Evans, Joey Defrancesco hammond organist... Jackie Davis , Jimmy Smith etc...

Ben jij een conservatorium student of leraar hobbyist of kent u iemand met erg veel kennis met vaardigheden en heeft er belangstelling voor om mij vooruit te kunnen helpen en mij hier beter in te kunnen begeleiden?

Voor €25 per les een half uur of 40 minuten moet genoeg zijn of bespreekbaar voor om de 2 weken zodat ik ruimte heb om mijn oefeningen te kunnen doen...Ps. heb zelf geen vervoer om ver weg te kunnen gaan.