MarktPlaza

Bürstner Artstep 420TN

9890x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Artstep 420TN
Bouwjaar: 2003
Lengte: 6.5 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1100 kg
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Artstep 420 TN kennis te maken
Deze Burstner Artstep 420 TN van bouwjaar 2003, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze lichtgewicht caravan kunt u met bijna alle autos trekken. In de meeste gevallen is alleen een rijbewijs B nodig. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (70 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Twee personen vinden voldoende plaats in het ruime dwars geplaatste bed. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.
Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Artstep 420 TN kennis te maken.