MarktPlaza

Bürstner Premio 490TS

9502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Premio 490TS
Lengte: 7.34 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1800 kg
Indeling:
Lengtebed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Deze comfortabel uitgevoerde Burstner Premio 490 TS is van bouwjaar 2020. In deze caravan beschikt u over 4 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Burstner caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 630 kilo.
De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in- en uitstappen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.