MarktPlaza

Bürstner Premio Life 425TS

9498x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Bürstner
Model: Premio Life 425TS
Lengte: 6.17 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Indeling:
Eindkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Past deze Burstner Premio Life 425 TS helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u
Deze praktisch ingedeelde Burstner Premio Life 425 TS is van 2020. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 3 slaapplaatsen. Door het lage gewicht kunt u de caravan met bijna iedere auto trekken en is een rijbewijs B meestal voldoende. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.
De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. Het achterin de caravan geplaatste keukenblok biedt u alle benodigde bergruimte en heeft ook een spoelbak met kraan en een 3-pits kooktoestel. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (142 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarming zorgt voor een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.
De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.
Past deze Burstner Premio Life 425 TS helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u