MarktPlaza

Dvd *** BALLISTIC & OUTRAGE *** 2-Disc Boxset

15x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* BALLISTIC & OUTRAGE

Special Double Disc Collector's Edition


* BALLISTIC

Ecks vs. Sever


De wereld van internationale spionage wordt opgeschrikt door een nieuw en zeer dodelijk wapen: een microscopisch kleine robot die bij het slachtoffer geïnjecteerd kan worden en die op afstand een hartstilstand kan veroorzaken...zonder sporen na te laten.

In een bloedstollende race om dit wapen in handen te krijgen, komen twee aartsvijanden tegenover elkaar te staan. De een is een tot moordmachine getrainde geheim agente die alleen bekend is onder haar codenaam Sever. De ander is voormalig FBI-agent Ecks, die de FBI een paar jaar geleden de rug toekeerde, maar die nu nog een allerlaatste gevaarlijke klus aanneemt. In hun pogingen het ultra-geheime moordwapen te bemachtigen, merken de twee gezworen vijanden dat enige die ze kunnen vertrouwen, degene is die ze proberen te verslaan...

Met Antonio Banderas, Lucy Liu e.a.


Special Features:

* Behind The Scenes
* Theatrical Trailer
* Cast & Crew
* B-Roll
* Scene Selection


* OUTRAGE

Antonio Banderas speelt de rustige oprechte journalist Marco Vallez.


Als hij de opdracht krijgt een interview af te nemen van de wereld beroemde circusartieste Ana Mentzel Giuditta, raakt hij volledig bevangen door deze aantrekkelijke, intelligente vrouw. In korte tijd worden ze razend verliefd op elkaar en Marco Vallez denkt er al over zijn reporters bestaan op te geven en samen met haar de wereld rond te reizen.

Voor zijn laatste klus neemt hij voor korte tijd afscheid van haar. Maar dan slaat het noodlot toe. Giudita wordt door drie jonge mannen op brute wijze verkracht. Gewond als een roofdier gaat ze op jacht om op een niets en niemand ontziende wijze wraak te nemen. Als koele killer vermoordt ze haar verkrachters en slaat op de vlucht.

Met Antonio Banderas e.a.


Extra's:

* Photogallery
* Filmographies
* Biographies
* Chapter selection


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
91 + 108 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!