MarktPlaza

Henry Kane KNIPOOG NAAR DE HEL(UMC-Real 218)

37x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Henry Kane KNIPOOG NAAR DE HEL(UMC-Real 218) in nette staat.
Het was een merkwaardig stel mensen, waarmee Peter Chambers te doen kreeg. Om te beginnen werd hij wakker, midden in de nacht, doordat de loop van een revolver op zijn voorhoofd rustte Een niet direkt gebruikelijke manier om iemand wakker te maken maar de hele opzet van het bezoek was dan ook zeer ongebruikelijk.
Door een wonderlijke samenloop van opeenvolgende gebeurtenissen komt Peter Chambers bij de multi-miljonair Ross Henderson terecht, een man van drieënzeventig jaar, wiens onderlichaam verlamd is. Hij is getrouwd met een beeldschone vrouw van negentwintig jaar en heeft, behalve een zoon, ook nog een dochter die haar stiefmoeder evenaart in uiterlijk en figuurlijke kwaliteiten, maar daarnaast een volkomen onbezonnen en wild leven leidt.
Met het patroon van deze karakters als borduurdraad, ontstaat een boeiend en uitermate spannend verhaal, dat tot de laats bladzijde zijn kracht behoudt, als Peter Chambers tenslotte ontdekt, wie de ogenschijnlijk onoplosbare moord op de gangster en vakbondsleider Jayjay Fargo heeft gepleegd. 1963
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.