MarktPlaza

Hilary Brand ZWARTE DAGEN(UMC-Real 298)

16x bekeken
15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Hilary Brand ZWARTE DAGEN(UMC-Real 298) in nette staat.
Persoonlijke benadering van de nieuwsfeiten is voor elke doorsnee verslaggever een van de belangrijkste factoren om tot een goede berichtgeving te komen.
Zo ook voor Hilary Brand, top-verslaggeefster van de Chicago Chronicle. Zij slaagt er in van haar hoofdredacteur een dubbele opdracht los te krijgen, die haar langs de Mississippi voert. Ze is van plan het rassenprobleem in deze streken te belichten en neemt zich voor hierbij het accent te leggen op het streven van de Strijders voor Gelijke Burgerrechten. Want een van die voorvechters voor gelijke rechten voor alle burgers is haar eigen nicht, Caroline Ankers. Hilary heeft het geluk, in aanraking te komen met een zekere Calvert, een verslaggever van een zuidelijke krant, die zeer positief staat tegenover het Negervraagstuk.
Zonder hem zou de Chicago Chronicle misschien nu zonder hun meest productieve verslaggeefster gezeten hebben.
Seth Watson, een rijke plantage-eigenaar met een zwak voor jonge vrouwen, staat haar naar het leven, maar het gelukt haar in samenwerking met Calvert, een sympathieke advocaat en een uitgekookte FBI-agent de activiteiten van Watson aan het licht te brengen en hem daar te krijgen waar hij thuishoort; via de rechter in de cel. 1968
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.