MarktPlaza

Paula Baillie-Hamilton: Het Detox Dieet

278x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Paula Baillie-Hamilton: Het Detox Dieet

Ontdoe je van je chemische calorieen en ga slank en fit door het leven


Het dieetboek van de 21ste eeuw!
Dit is niet zomaar weer een dieetboek. Dit is dé manier om te ontgiften en af te vallen - zodat u nooit meer op dieet hoeft!
Het menselijk lichaam is ernstig vervuild met pesticiden en andere giftige chemicaliën die uit voeding en het milieu afkomstig zijn. Zo ernstig zelfs dat de inspectie voor de volksgezondheid ons, als we tot de veestapel gerekend zouden worden, ongeschikt voor consumptie zou verklaren.
De ophoping van giftige stoffen in ons lichaam is er de oorzaak van dat zich in de westerse wereld een vetepidemie aan het voltrekken is. Steeds meer mensen zijn te dik en het lukt hun niet blijvend af te vallen.

Wat is er met ons aan de hand?
Ons lichaam wordt vergiftigd door chemische stoffen die in onze voeding zitten, in ons water, ons huis en vele dingen om ons heen. De schade die ze aanrichten maakt het ons lichaam steeds moeilijker om op gewicht te blijven. We worden uiteindelijk dikker, zelfs als we minder eten. Sterker nog, de traditionele afvaldiëten zorgen er juist voor dat schadelijke chemische stoffen uit onze vetreserves vrijkomen en zich elders in ons lichaam vestigen - waardoor ze het afvallen juist tegengaan.

Het Detox-dieet biedt de enige methode om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Het vertelt, stap voor stap, hoe u de meest dikmakende chemicaliën, de zogenaamde 'chemische calorieën', kunt vermijden, hoe u ze op een veilige manier uit uw lichaam kunt laten verdwijnen zodat u uw natuurlijk gewicht herwint, zonder te lijnen. U zult niet alleen uw overtollige kilo's kwijtraken, maar ze ook nooit meer terugkrijgen!


Uitg. Forumboekerij, paperback. In goede, ongelezen staat.

D07