MarktPlaza

Siemon de Jong - Taarten Van Abel (Hardcover/Gebonden)

117x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Siemon de Jong  -  Taarten Van Abel  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

Suiker, kleurstoffen, conserveringsmiddelen: de taarten die kinderen bij Abel (alias Siemon,van de Amsterdamse taartenwinkel De taart van mijn tante) maken, blinken bepaald niet uit door politiek-correcte ingrediënten. De taarten van Abel was vanaf de eerste uitzending hét succesnummer van het VPRO kinderprogramma Villa Achterwerk en ook de herhalingen werden steeds door veel kinderen bekeken. In de serie vertellen kinderen aan bakker Abel bijzondere verhalen over iemand die hun dierbaar is: zo maakte een meisje dat in een kindertehuis woont een 'barbie-taart' voor haar moeder die ze vrijwel nooit ziet,een jongetje van zeven een spectaculaire 'oorlogstaart'voor zijn nicht, en een meisje een 'babytaart' voor haar zwangere buurvrouw.
Deze uitgave in boekvorm bevat prachtig vormgegeven taarten, recepten en tips van bakker Siemon, en is een must voor alle ouders die een kinderfeestje willen organiseren.
De televisieserie werd genomineerd voor het Gouden Beeld 2003 voor de Grote Kinderkast Cinekid Award van 2003 en voor een Gouden Roos tijdens het festival in Montreux in 2004.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties