MarktPlaza

Trial & Retribution - Seizoen 21 (2 DVD) Nieuw/Gesealed

61x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Trial & Retribution - Seizoen 21  (2 DVD) Nieuw/Gesealed

BCZ/H

Acteurs: Victoria Smurfit David Hayman Dorian Lough 

90:00 minuten

Trial & Retribution is gebaseerd op de verhalen van de populaire misdaadschrijfster Lynda La Plante. In haar aangrijpende thrillers staat niet alleen de misdaad centraal, maar wordt er ook aandacht besteed aan andere aspecten.

Trial & Retribution is gebaseerd op de verhalen van de populaire misdaadschrijfster Lynda La Plante. In haar aangrijpende thrillers staat niet alleen de misdaad centraal, maar wordt er ook aandacht besteed aan andere aspecten. De persoonlijke problemen van de hoofdpersonages en de invloed van de misdaad op de betrokkenen komen uitvoerig aan bod. De misdaad, het speurwerk en het proces worden op een originele manier in beeld gebracht en vanuit verschillende standpunten bekeken.

Deze box bevat seizoen 21 van deze succesvolle, aangrijpende Britse serie.

- GHOST TRAIN:
Wanneer een jonge vrouw op de kermis uit het reuzenrad valt, lijkt dit op het eerste zicht op een tragisch ongeluk. De tante van brigadier David Satchell, die er werkt als waarzegster, is er echter van overtuigd dat het niet om een ongeval gaat en roept politiehulp in. Er gebeuren meerdere ongelukken en wanneer er een tweede dode valt, worden haar vermoedens bevestigd. Hoofdinspecteur Michael Walker en detective Roisin Connor leiden het onderzoek...

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties