MarktPlaza

Ragdoll - 2 Ragdolls kat poes met stamboom reismand krabpaal

146x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Wegens gezondheidsproblemen van mijn vader die wekelijks bij ons is en erg allergisch is voor katten zoeken wij een ander huisje om onze lieve Ragdolls Bella & Balou een goed leven verder te kunnen bieden. We merken ook dat we, sinds we kinderen hebben, minder tijd en aandacht voor ze hebben. Ze verdienen een warm huisje waar ze dat meer zullen krijgen. Daar zijn we naar op zoek.

Deze broer en zus zijn geboren op 13-03-2017 (7 jaar). We hebben ze als kitten gekocht bij een erkende Ragdoll fokker. Het zijn prachtige raskatten met stamboom. Ze zijn beiden gecastreerd/gesteriliseerd op verzoek van de fokker.

Ze zijn ontzettend lief en houden ervan geknuffeld te worden. Ze lopen ook graag met je mee door het huis. Ze zijn rustig en heel sociaal. Het speelse is er inmiddels van af, ze houden vooral van relaxen en slapen. Ze kunnen goed lang alleen zijn. Ze ontvangen je wel hartelijk als je binnen komt door bij de deur te gaan zitten.

Balou is geen schootkat, maar zodra je een fleecedeken over je heen hebt, komt hij graag bij je liggen. Ook is hij graag bij je in de buurt. Bella wil nog wel op je schoot liggen.
Bella & Balou kunnen goed met elkaar overweg en ze liggen regelmatig naast elkaar in hun mandje. Maar zoals broers en zussen in het echte leven ook met elkaar zullen hebben, hebben deze 2 soms een beetje mot. Bella is wat dominanter dan Balou en wil hem nog wel eens een tik geven als hij te dicht in haar aura komt. Ze stoeien verder niet met elkaar.

Bella & Balou komen niet op straat, alleen zomers in de tuin. Op het begin hadden ze een tuigje om hun middel, maar later konden ze zonder tuigje naar buiten, ze gaan bij ons de tuin niet uit. Een tuin is niet persé een vereiste, het binnenleven zijn ze gewend.

Beide ragdolls zijn gechipt en ze hebben als kitten vaccinaties gehad en zijn ontwormd. Ze hebben tot op heden geen medische problemen gehad.

Wie kan Bella & Balou een warm huisje bieden? We doen ze het liefst samen weg, omdat ze al vanaf de geboorte samen zijn.

We vragen 500 euro voor deze 2 schatjes en je krijgt daarbij ook alle toebehoren mee die we hebben (krabpaal, kartonnen mandjes, voerbakken, 2 reismanden, kattenbak, tuigjes, vachtborstel, nagelknipper en eventuele restanten kattenbakvulling en voer).
De stamboom en paspoort krijg je ook mee.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met Bella & Balou en om te zien of er een wederzijdse klik is.