MarktPlaza

27030 Amewi 27030 25km/h Black Elektrische Kick Step

255x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

27030 Amewi 27030 25km/h Black Elektrische Kick Step

27030 Amewi 27030 25km/h Black Electric Kick Step

Let op: mag niet op de openbare weg.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze power e-scooter heeft het allemaal - tot 27 km/u op een vlakke ondergrond is mogelijk. Zelfs kleine hellingen konden tijdens testritten nog met 17 km/u worden overwonnen. De E-FLOW wordt gekenmerkt door een rustige loop en richtingsstabiliteit. In bochten, die met snelheden tot 33 km/u de berg af worden gereden, voelt de scooter alsof hij op rails staat. Gas geven gebeurt met een hendel op het rechter stuur, de voorrem wordt bediend met een hendel op het linker stuur en werkt als een puur elektrische, goed werkende motorrem. Bij normaal rijden is het voldoende om met deze rem te remmen. Met de scooter-typische pedaalrem aan de achterzijde, komt de E-FLOW ook vanaf topsnelheid snel tot stilstand, als de voorrem tegelijkertijd wordt bediend. De E-Flow biedt 3 snelheden om zich optimaal aan de omstandigheden aan te passen. Het duidelijke, verlichte LED-display geeft informatie over de batterijstatus en versnellingsweergave. Dankzij led-verlichting voor en achter kan de E-FlOW zelfs in het donker worden gereden. Met de krachtige 36V 5200mAh lithiumbatterij is het bereik 20-25km. De oplaadtijd is met slechts 2-3 uur aangenaam kort. Door de aluminium constructie is het transportgewicht aangenaam laag.

Verfijnd concept:

Ten behoeve van transport is de E-Flow voorzien van een inklapmechanisme dat zeer eenvoudig en veilig in gebruik is en dankzij de gunstige afmetingen zelfs in de kofferbak van een kleine auto past. Na de rit kun je met je voet een mini "motorfietsstandaard" uitklappen en parkeren als een motorfiets. De LED-verlichting voor en achter, inclusief veiligheidsreflectoren, zorgen voor veiligheid tijdens het rijden.

Comfort:

Banden en rijgeluiden zijn zeer stil en worden nauwelijks opgemerkt. De achteras is schokabsorberend door middel van oliedrukdempers.

Veiligheidsinstructies:

Draag voldoende hoofd- en lichaamsbescherming (saver) tijdens het rijden
Rijd niet op de openbare weg
Let er bij het remmen op dat u uw gewicht naar achteren verplaatst!
Pas de snelheid aan uw rijvaardigheid aan!

Technische specificaties.
Max. bestuurdersgewicht: 100 KG
Motor: borstelloos 250W
Batterij: Lithium-ion 36V 5200mAh
Oplaadtijd: 2-3 UUR
Maximale snelheid: 25 KMH
Gewicht: 11,8 kg
Afmetingen: 112x18x36 cm

Leveringsomvang:
E FLOW
oplader
handleiding