MarktPlaza

936 Hele nette Nissan Figaro in Lapisgrijs met nieuwe motor!

2028x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Chassisnummer 936
Kleur: Lapisgrijs
Kilometerstand:  272000!!!! 

Wie zegt dat een Figaro geen betrouwbare metgezel kan zijn, deze Figaro bewijst het tegendeel....
Hij is door ons 10 jaar geleden geimporteerd en direct verkocht aan de enige NL eigenaar die de auto heeft gehad, bij aanschaf had hij 180000 km gelopen en hij heeft er inmiddels nog eens 90000 km bijgereden in die 10 jaar. Maar dat merkte je vooral aan het motortje dat nu de geest heeft gegeven. Wij hebben er een compleet gereviseerd exemplaar in gemonteerd en gelijk alle nieuwe modificaties toegepast. Ook hebben we het gescheurde dashboard vervangen door een nieuw Struisvogelleren exemplaar en heeft hij een recent vervangen vinyl dak (ook het achterruitvinyl) zodat hij er weer fris bijstaat. De body van de auto is nagenoeg roestvrij en er zijn slechts enkele opervlakkige blaasjes in de lak te vinden, maar niets om je erg druk over te maken. Met zijn nieuwe motor kan er weer naar hartelust mee gereden worden.

Staat nog grotendeels in de originele lak.
Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, originele RVS dorpellijsten, originele mattenset, nieuwe struisvogelleren dashboard top, heeft net leer, mooi chroomwerk en bijna nieuwe chromen bumpers.
Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.
Wordt geleverd met een nieuwe 2 jarige APK en fraaie oud blauwe decoratie platen*

Vanwege de kleine plekjes op de body is hij voor een lage prijs nu te koop

€ 8499 euro