MarktPlaza

AAN HET EINDE VAN HET UNIVERSUM-Perry Rhodan

136x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 AAN HET EINDE VAN HET UNIVERSUM-Perry Rhodan in nette staat.
Locatie en tijdsruimte: Sol-stelsel, Titan, maalstroom van de sterren – datum zonne-imperium o.a. 35e of 36e eeuw.
Ernst Ellert, de zwerver door de eeuwigheid, op zoek naar de verdwenen Aarde.
'De driebenige verstijfde van schrik toen hij de geluidloze stem hoorde, die van binnen tegen hem begon te spreken: 'Schrik niet, Urabali,' zei de stem. 'ik ben je vriend, je goede demon. Door mijn toedoen heb je nieuwe dingen ontdekt, garanties voor de vrede van jouw volk. Ik zal je geest gauw verlaten - maar eerst heb ik je hulp nodig ...'
Het vergeestelijkte wezen Ernst ElLert heeft ooit zijn lichaam levenloos moeten achterlaten op de Aarde, toen zijn lichaam en zijn geest door een energie-ongeluk van elkaar werden gescheiden. Tijdens zijn fantastische zwerftocht door tijd en ruimte is hij zijn oriëntatievermogen kwijtgeraakt. Hij kan zijn eigen Melkweg allang niet meer vinden te midden van de vele melkwegstelsels die er aan het eind van het heelal uitzien als uiterst kleine lichtpuntjes.
Dan wordt zijn lot bepaald door een toevallige ontmoeting op de planeet van de driebenigen. Ernst ElLert krijgt de positie van zijn eigen melkwegstelsel te horen. Hij gaat meteen op weg, naar huis - hij kan dan niet weten dat de Aarde is verdwenen.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.