MarktPlaza

Verlichting voor in de kas / Tuinbouwverlichting / kweeklampen

299x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

We verwelkomen de Spectrum King LED Kweeklamp met open armen
Waarom? dat wordt je snel duidelijk na het zien en lezen van onderstaande tekst.

Benieuwd naar de verschillende producten? Hieronder vindt je alle types van de Spectrum King handig georganiseerd.

Over Spectrum King
Na 5 jaar aan ontwikkelen heeft Spectrum King eindelijk de LED kweeklamp en het spectrum gemaakt dat zij wilden. In tegenstelling tot veel andere merken maakt de Spectrum King veel meer gebruik van wit licht en UV licht. De gedachte hierachter is dat ze een voor de plant zo natuurlijk mogelijke omgeving willen creëren. Planten groeien immers al miljoenen jaren onder zonlicht en zijn hier volledig op aangepast.

Waar de normale LED kweeklampen veelal een roze/rode gloed afstralen, oogt het licht van de Spectrum King wit. Maar schijn bedriegt, met een verduisterende bril zie je toch allerlei kleuren LEDs. Hoe kan dat? De combinatie van alle zichtbare kleuren maakt wit licht, zoals dat bij de zon ook werkt.

De voordelen van de Spectrum King LED kweeklampen
Voordelen zijn er volop, tel deze maar eens op:
- Je krijgt de garantie dat de lichtintensiteit gedurende 3 jaar niet meer dan 10% afneemt. Geen enkele andere kweeklamp kan dit tot nu toe garanderen.
- Extra egale spreiding van het licht door super efficiënte lensen
- Kan zeer goed tegen warmte en vocht
- Geen ventilatoren, dus geen lawaai
- Eenvoudige installatie
- Kan zelfs buiten worden gebruikt
- Levensduur tot wel 75.000 branduren

Geen geluid
Spectrum King maakt gebruik van een passieve koeling. In plaats van bewegende ventilatoren wordt er gebruik gemaakt van hele goede warmtegeleiders. Dat is te zien aan de aluminium koelribben aan de bovenzijde van de lamp. Dit is een hele efficiënte oplossing, want er is geen lawaai en er zijn geen ventilatoren die extra stroom verbruiken.

Worden ze dan niet veel warmer? De Spectrum King kweeklampen stralen over het algemeen iets meer warmte af dan andere LED kweeklampen. Echter valt dat in het niet bij de hitte die een HPS lamp afgeeft.

Waterdicht
De Spectrum King is vrijwel geheel van aluminium en staal en is daardoor ontzettend duurzaam. Mede daardoor zijn de kweeklampen waterdicht (IP65) en kan in ruimtes functioneren met meer dan 80% luchtvochtigheid.
De oersterke behuizing, de gebruikte techniek en het IP65 keurmerk zorgen ervoor dat deze lamp met gemak 10 jaar meegaat.

Prijzen
Spectrum King 100 watt: 389,-
Spectrum King 100 watt (alleen groei): 389,-
Spectrum King 400 watt (90 graden lens): 1329,-
Spectrum King 400 watt (120 graden lens): 1329,-
Spectrum King 600 watt: 1799,-

Benieuwd? Bel gerust even.