MarktPlaza

Alfa Romeo Giulietta - 1.4 T Distinctive Automaat, Leder, Panoramadak

684x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2011 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.810 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 218 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 121 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Als u van autorijden houdt, kunt u niet om Italiaanse auto’s heen. Zoals deze Alfa Romeo Giulietta, bijvoorbeeld. Deze auto uit 2012 heeft 88411 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Alfa Romeo uitstekende prestaties. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. In deze uitvoering is de Giulietta voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Alfa Romeo bedient u ze vanaf het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook is de Alfa Romeo uitgerust met: sportstuurwiel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto's in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Samen met de specialisten van Van Leeuwen Autoschade en Van Leeuwen Autolease. De wasstraat op ons terrein maakt de service compleet. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto's, verdiep u in onze onderhoud & service. Bezoek onze site www.vanleeuwenautos.nl of kom langs! Kosten rijklaarmaken van € 395,- zijn in de vraagprijs verwerkt.