MarktPlaza

Alfa Romeo Giulietta - 1.4 T Distinctive Lusso NAVI, PDC, CLIMATE, CRUISE

602x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.810 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 218 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- LED dagrijverlichting
- Parkeersensor achter
- Schakelfunctie F1 stuurflippers
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Keurige Alfa Romeo Giuletta 1.4 Turbo in de luxe Distinctive Lusso uitvoering. Eerste eigenaar. Dealer onderhouden. Zowel optisch als technisch in een keurige staat.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Alfa Romeo Giulietta. Deze dealeronderhouden auto uit het bouwjaar 2014 heeft 108292 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Alfa Romeo uitstekende prestaties. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Alfa Romeo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om deze Alfa Romeo echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. bestaat 35 jaar. Is BOVAG erkend, en officiëel BOVAG Lease Service Center. Onze scherpe internetprijs is een Netto-Meeneemprijs. Inruil, onderhoud en Bovag garantie is wel mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo actueel en zorgvuldig mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor een uitgebreide foto en video reportage op onze website: www.beterrijden.nl of bel 040-2990099 en vraag naar Marc Koks of Frans van Iersel. Autobedrijf Tonnie van der Heijden is makkelijk en snel bereikbaar (5 a 10 minuten) via de A2, A50, A67 en A58 bij Eindhoven