MarktPlaza

Alfa Romeo Giulietta - 1.4T 120pk Progression RIJKLAAR airconditioning, 17"lichtmetalen velgen, blue

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2010 - jan 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 206 Nm
GVW: 1.785 kg
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 148 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue&Me-pakket
- Brake Assist System
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stuurkolom
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Visibility-pack
Nu AKTIE prijs: VAN €13.888,= VOOR €13.444,=......!! HERFSTDEAL.....
GRATIS garmin navigatie! (LET OP geen af fabriek). Wel handsfree bellen af fabriek!! en bluetooth voor muziek!!
De Giulietta is Alfa Romeo's sportieve 5-deurs hatchback.
Het Giulietta-binnenste is een prettige plek om tijd in door te brengen.
Het dashboard is gewoon een lust voor het oog; het oogt elegant en laat ook in ergonomisch opzicht geen steken vallen.
De grote draaiknoppen voor de klimaatregeling, bijvoorbeeld, zitten op de goede hoogte en voelen ook nog eens uiterst degelijk aan.
Sowieso maakt het interieur in kwalitatief opzicht een goede indruk.
ALFA D.N.A.
De Alfa DNA-rijmodusschakelaar biedt de keuze uit drie verschillende standen om de rijkarakteristiek van de Giulietta aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden aan te passen.
Dynamic: een snelle en directe respons op gas-, rem- en stuurcommando's voor een sportieve rijstijl.
Natural: comfortabel rijgedrag en laag brandstofverbruik voor normaal dagelijks gebruik.
All Weather: maximale veiligheid bij slecht weer en gladheid.
Onze prijs is RIJKLAAR. Dus geen afleverkosten of pakketten. Betaalbare kwaliteit!! Kijk en vergelijk gerust!! Bij collega bedrijven komt er tussen € 595,= en € 1000,= bij voor wat wij u bieden.
Rijklaar betekent:
•Technische controle en onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
•Volledige professionele poetsbeurt van binnen en buiten
•Verwijderen van eventuele “restyle deukjes”
•Nieuwe mattenset indien nodig
•In overleg aanvullende wensen
•Nieuw of recente APK
•RDW vrijwaringsbewijs (inruilauto)
•Tenaamstelling “nieuwe” auto
•Gegarandeerde kilometerstanden!
•3 maanden garantie op motor en versnellingsbak
Wij ruilen uw huidige auto, motorboot, motor, camper of caravan graag in!! U bent van harte welkom bij Autopark Uden te Uden.
Uiteraard kunt u deze auto ook maandelijks betalen. Onze intermediair maakt met u de beste deal.
Garmin Drive 5 Plus EU MT-S Summer
Met de Garmin 5 Plus MT-S Summer reis je zorgeloos met de auto door Europa. Dit navigatiesysteem beschikt over kaarten van alle landen in Europa. Garmin biedt levenslange kaartupdates. Deze updates download je via de ingebouwde wifi. Zo hoef je het toestel niet op je computer aan te sluiten. Het 5 inch scherm is anti-reflecterend, zodat je ook in de felle zon ziet welke kant je op moet rijden. Je ontvangt verkeersinformatie via radio, zodat je altijd om files heen kan rijden. Bovendien beschikt dit navigatiesysteem over een flitspaalverklikker. Het eerste jaar is gratis, daarna betaal je voor deze dienst. Sluit je smartphone via bluetooth aan om handsfree te bellen en notificaties op het scherm van je navigatie te ontvangen.
Bij het ontwerpen van de Alfa Romeo Giulietta stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het Blue & Me infotainmentsysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. In deze Alfa Romeo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. U bent in deze Alfa Romeo ook voorzien van sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo Giulietta is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze Alfa Romeo Giulietta. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Alfa Romeo is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem en voor het Blue & Me infotainmentsysteem. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. U vindt in deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Alfa Romeo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Deze Alfa Romeo Giulietta is ontwikkeld om uw leven gemakkelijker te maken. En comfortabeler. En veiliger. Kijk maar naar zijn ruimtelijke interieur, zijn stijlvol gelijnde carrosserie en zijn krachtige motor. Bij de uitrusting van deze Alfa Romeo horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het Blue & Me infotainmentsysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Alfa Romeo Giulietta samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.