MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 1.4 T 170PK Quadrifoglio Verde

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2010 - jan 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 172 x 145 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 219 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Business Pack
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch variabele schokdemperafstelling
- Elektronische remkrachtverdeling
- Half alcantara / stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Visibility-pakket
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Alfa Romeo MiTo van het bouwjaar 2012 heeft 100458 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een milieusparende voorziening van deze auto is het start-stopsysteem. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, instelbare schokdempers, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Alfa Romeo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Alfa Romeo MiTo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.