MarktPlaza

Alfa Romeo Spider - 2.2 JTS Exclusive

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 222 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik in de stad: 13,0 l/100km (1 op 7,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Windscherm
Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Alfa Romeo Spider. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Tot de uitrusting van deze Alfa Romeo behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
In deze Spider vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Alfa Romeo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo Spider is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Wij bieden vanaf 25€/mnd onderhoudsabonnementen aan voor bij ons gekochte auto's waarbij garantie tot twee jaar mogelijk is. Loop eens bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast geven wij je graag advies bij de aanschaf van je nieuwe gebruikte auto.
In ons kentekenloket verzorgen wij tevens de tenaamstelling
van de gekochte auto.
Bezoek ook onze website en download gratis onze app met handige toepassingen .