MarktPlaza

American Bully pocket pups met stamboom en geteste ouders

149x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Op 7 mei 2021 is onze mooie brindle teef Lavina bevallen van 7 knappe gezonde puppy's. We hebben 5 reutjes en 1 teefje beschikbaar voor een 5-sterren huisje. Wij verwachten dat de pups in de categorie Pocket blijven vallen en ze hebben de kleuren zwart en brindle. Echter dragen deze pups veel kleur door hun voorgaande generaties.

De ouders van de pups, genaamd SlushPuppie en Lavina, zijn beide mooie honden met een super karakter. Ook zijn ze allebei in de showring verschenen en hier hebben ze ook beide wat leuke prijsjes gewonnen!
Beide ouders zijn in ons bezit en zijn dus ook beide aanwezig bij een bezichtiging.
Ook zijn beide ouders getest op HD, ED en Patella en uiteraard ook goedgekeurd met mooie resultaten!

De pups hebben een goede bloedlijn met mooie namen erin, zoals:
Razorsedge, Cyclone, Trizzly Bear, Goku, Gold-Rush, Hazard en Don Dada. Dit betekent dat deze pups een mooie mix zijn van oldskool en exotic bloed, waardoor dit waarschijnlijk mooie correcte grove bully's gaan worden als ze uitgegroeid zijn.

Het zijn echt zulke lieve, aanhankelijke knuffelpups qua karakter. Ze vinden alles leuk en houden ervan om te spelen en te knuffelen, maar vinden het ook prima als ze zich even zelf moeten vermaken en gaan dan hun eigen ding doen.
De puppy's zijn gewend aan honden, katten, kinderen en huishoudelijke geluiden. Ook zijn wij bezig met de basis van het socialiseren. Dit nemen ze echt heel goed op en ze zijn al bijna zindelijk te noemen.

De pups zijn onlangs gezond verklaard door de dierenarts, gechipt, ontwormd, ingeënt op schema en zijn in het bezit van een Europees paspoort.

De pups worden verkocht met een ABKC-stamboom aanvraag,En een jaar gezondheidsgarantie en een puppypakket.
En mogen nu het nest verlaten,Naar hun 5 sterren huisje