MarktPlaza

Ansichtkaart YML A1870: Met je verkeerde been uit bed

323x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Houdt u van gedichten en/of wilt u iemand verzoeken om niet zo chagrijnig te doen? Dan is deze ansichtkaart wellicht iets voor u!
Zoekt u originele en persoonlijke ansichtkaarten met gedichten? Houd dan mijn advertenties in de gaten.
Hier op Marktplaza kunt u heel gemakkelijk artikelen in uw winkelmandje doen (rechts boven in de advertentie, of in het webwinkeltje door op de + te klikken onder de afbeelding van het artikel) en zo rechtstreeks uw bestelling plaatsen in mijn webwinkeltje.
Al mijn werken zijn gesigneerd met mijn initialen: YML. Elk gedicht dat ik heb geschreven, heeft een nummer. Op elk artikel waar een gedicht van mij op staat, staat mijn signatuur met het nummer van dat gedicht.
U kunt ook voor uzelf een lijstje maken met de nummers van artikelen die u wilt hebben (bijvoorbeeld "Ansichtkaart 505 en 671, gedachtekaartje 1394 en mok 835") en dat aan mij doorgeven, per mail of telefoon, met uw naam en adres erbij; dan leg ik het klaar zodat het opgehaald of verzonden kan worden.
Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de koper. (Er kunnen bijvoorbeeld 4 ansichtkaarten in een envelop met een postzegel van 0,78). Ophalen mag ook, in Dodewaard. Tip: mijn artikelen zijn ook verkrijgbaar bij "Van Alles Wat - Shop in shop", Kerkstraat 49 in Geldermalsen en bij de "Markthal Culemborg", Zandstraat 43 in Culemborg.
Tip: kijk ook eens bij mijn overige advertenties, o.a. voor meer ansichtkaarten met gedichten. Ook voor mijn overige gedichten, lezingen, workshops, gedichten op verzoek e.d. kunt u bij me terecht. Interesse? Mail of bel maar.