MarktPlaza

Handboek voor Gehuwden (c1900) Geslachtsorganen Zwangerschap

155x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Boulanger, Emile. Handboek voor Gehuwden. Populaire verhandeling over de geslachtsorganen van den Man en van de Vrouw, hun in- en uitwendige Bouw en Verrichtingen, alsmede de Zwangerschap. Alles aanschouwelijk voorgesteld door uitlegbare, gekleurde platen en toegelicht met 76 illustraties tusschen den tekst. Amsterdam: N.V. Gebr. Graauws Uitgevers-Maatschappij. Niet gedateerd. 72 blz. Band wat smoezelig en met wat vlekjes en slijtage )wat verlies op de hoeken van het papier. Titelpagina met scheurtje in de blanco marge. Boekblok begint wat los te komen van band. Tekst in twee kolommen. Formaat circa 27 x 19,5 cm.
Achterin twee uitvouwbare platen bestaande uit meerdere delen in kleur met de geslachtsorganen van de man en van de zwangere vrouw (met onder andere een ongeboren kind afgebeeld). De plaat van de vrouw laat niet alleen de geslachtsorganen zien maar ook longen, hart, etc. Verder illustraties in zwart-wit in de tekst. Medische platen Medisch Anatomie. Referentienummer 10.443.

60 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD of UPS) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis).
Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.