MarktPlaza

L'Eroica 1920 Quaderni 63, 64, 65 - Francesco Gamba

119x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Tijdschrift. L'Eroica. Rassegna Italiana di Ettore Cozzani. Quaderni 63 64 65 Anno 10. Milano, 1920. 64+(4) blz.

Fraaie Italiaanse kunstpublicatie. De cover wordt op de eerste bladzijde afgebeeld in zwart-wit met rode titel.
Cover en houtsneden (incise in legno) in en buiten de tekst door Francesco Gamba. Deze zijn of in zwart-wit of in rood-wit en geplaatst in en buiten de tekst. Op de cover wordt alleen nummer 63 vermeld maar achterin staat aangegeven dat het om drie nummers gaat (elders een ander exemplaar gevonden (aangeboden voor 500€) waar wel 64 en 65 vermeld zijn en daar met iets kleur aangebracht op de titelpagina, daar aangegeven als copertina sua bella xilografia colorata a mano d.w.z. handgekleurd). Mogelijk is het hier aangeboden nummer een drukfout en niet bedoeld voor publicatie?

Met literaire bijdragen van Dionici Migliazza, Arturo Alcaro, Ettore Cozzani, Dante Dini, L. Toeplitz De Grand Ry, Gino Damerini, A.M. de Poncheville, P. Vassio, Jean Bonnerot, Aldo Finzi.

Slijtageplekjes kaft met wat kleine scheurtjes (achterzijde wat groter) en beschadiging bovenzijde rug (stukjes (zo goed als) los). Bladzijden met enkele scheurtjes in de blanco marge. Eerste en laatste bladzijde sterk verkleurd, covers ook vergeeld. Illustraties in zwart-wit en in rood-wit. Tekst afgedrukt in zwart en rood (koppen). Fraaie publicatie. Referentienummer 10.306.

250 euro (vp)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,60 euro als aangetekend pakketje met Postnl.
Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.