MarktPlaza

Sta jij die oog ~ luikend toe?

336x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Stoere blauwgrijze luiken in een mooie brocante staat. Ze zijn nog prima te gebruiken. Ik heb nog 3 van deze losse luikjes in voorraad. Hier is geen setje van te maken zonder enige aanpassing aan de scharnieren.
Afmetingen per luik/deel: hoogte 107 cm, breedte excl. scharnieren 45 cm.
Het hout heeft aan de ene zijde een wat meer blauwe kleur en aan de andere zijde zijn ze meer grijs(blauw). Het verschilt echter per luik hoe de kleur precies is, ook de houtkleur eronder. Een aantal luiken hebben ook nog mooie, oude pensluitingen. In het echt zijn deze shutters nog vele malen mooier. Zie voor details de foto’s.Bij voorkeur voor een bepaald luik kan ik altijd detailfoto’s toesturen. Laat het dan even weten in een berichtje.

Ik heb - naast deze losse luikjes - ook nog 1 setje voor €75 per set. Dus dat is de prijs voor twee luiken samen die wel echt bij elkaar horen.

Liefst afhalen of te bezorgen tegen een redelijke vergoeding, maar verzenden is ook mogelijk. Deze luiken zijn los te koop. De prijs is dan ook per stuk. Verzenden via PostNL tegen de geldende tarieven.

Je kunt rechtstreeks bestellingen doorgeven aan karin.brocantedijkhuisje@gmail.com
-
-
-
-
-
19/16/06/06