MarktPlaza

Ardeche: Gezellige vakantiewoning met privézwembad en airco

162x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mooie vakantiewoningen voor 4/5 personen. Elke gite beschikt over zijn eigen verwarmd privé-zwembad en airco.
De vakantiewoningen Beauzonnette (max 5 pers.) en Petite Beauzonnette (max 4 pers.) zijn mooi en gezellig ingericht.
De woonkamer is smaakvol ingericht met TV met Nederlandse en Vlaamse zenders. Er is ook Airco en WiFi aanwezig!
De keuken met openslaande deur geeft uit op een terras en beschikt over voldoende bergruimte. Het is een open moderne keuken, zeer compleet met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, ruime koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, elektrische oven/magnetron, koffiezetapparaat en een Senseo.
De slaapkamers: 2 slaapkamers met 2-pers. bed (Auping, 160x200). Voor Gite Beauzonnette is er ook nog een extra slaapkamer met stapelbed 2 x 1-pers. (90x190). Dekbedden en lakens worden voorzien en hoef je dus niet mee te brengen.
De badkamer heeft een douche, toilet, badkamermeubels. In elke gite is er ook een wasmachine/strijkijzer/strijkplank aanwezig.
Elk verwarmd privé zwembad heeft een inlooptrap en is 1m45 diep. Op het terras heeft u de beschikking over ligbedden, een parasol en nog een eettafel met stoelen. Er staat ook een barbecue. De toegang naar het zwembad is geheel af te sluiten, door een draad en een hekje. Ook is er een alarm in het zwembad zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren.
In de prijs is verwarming, elektriciteit, WIFI, lakens, handdoeken, enz. inbegrepen.
Bekijk ook zeker onze website voor meer info betreffende prijzen en beschikbaarheid http://beauzonnette.com of contacteer ons per mail of per telefoon.
Tot binnenkort in de Ardeche!