MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.0 TFSI 116PK Pro Line (nieuwe model) | Navigatie | Parkeer sensoren | L.M. vel

452x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2016 - aug 2018
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.740 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 206 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- bi-xenon koplampen
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Achterruitverwarming
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen sportstuur
- Lichtmetalen velgen 16"
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Audi A3 bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2016 en heeft een tellerstand van 74509 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze A3 vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Met Audi Connect kunt u muziek draadloos afspelen. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen sportstuur, hifi-luidsprekers, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Welkom bij Broekhuis!
Broekhuis is een dealer Holding die al meer dan 85 jaar bestaat. We zijn officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten autorijden. Wij doen er alles aan om onze ambitie; ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken.
Wij begroeten u binnenkort graag in onze vestigingen.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(Onze website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).