MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI 140PK SPORTBACK PRO LINE S AUTOMAAT | NAVI | LEDER | XENON | CLIMA | 18

81x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2013 - jun 2014
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 213 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- bi-xenon koplampen adaptief
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connectivity-pakket
- Dakdraagsysteem
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Open dak
- Reservewiel
- Speciale kleur
- Sperdifferentieel
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zonnedak
- Zonnescherm
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Derde remlicht
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Audi A3 is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze dealeronderhouden auto uit 2014 heeft 113076 kilometer op de teller staan. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, dakreling, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het Audi audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen versnellingspook, lederen sportstuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Audi echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en 6 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.