MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI 141 pk CoD Ambiente Pro Line plus Half bruin lederen bekleding, Bi-xeno

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2013 - jun 2014
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.785 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 213 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket 1 (€ 595): Afleverbeurt : controle vloeistoffen en bijvullen;apk keuren indien voertuig niet ouder dan 6 maanden;Wassen en uitzuigen interieur;Nationale autopas; Tenaamstelling voertuig; Vrijwaren inruilauto indien van toepassing; € 20,= brandstof;3 maanden motor en versnellingsbak garantie;
- Afleverpakket 2 (€ 895): Onderhoudsbeurt volgens schema fabriek voorschriftVolledig poetsen van voertuig;Nieuwe APK keuring;Nationale autopas;Tenaamstelling voertuig;€ 25,= brandstof;Vrijwaren inruilauto indien van toepassing;6 maanden BOVAG garantie;
= Aanvullende opties en accessoires =
- bi-xenon koplampen
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket 2
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED-lichtpakket
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi A3 Sportback een uitblinker in veiligheid en comfort. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Audi A3 Sportback heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi A3 Sportback hun reputatie hebben gevestigd. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Audi niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Van der Veen Autogroep “in vele merken thuis”
Naast in- en verkoop van uw occasions kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw voertuig. Aangesloten bij de serviceformule van Bosch Car service kunnen wij het onderhoud van elke type voertuig verzorgen. Onze monteurs werken met de meest geavanceerde Bosch apparatuur.
Tevens mogen wij ook het onderhoud van uw leaseauto verzorgen.
Ons snel wisselende voorraad bestaat uit betrouwbare occasions, die met zorg zijn geselecteerd. Bent u specifiek opzoek, of hebben wij de juiste auto niet staan, dan gaan onze verkopers middels een zoek opdracht graag voor u aan de slag.
kijk voor meer informatie op onze website www.vdveenautogroep.nl
Voor vragen bel of mail gerust met één van onze medewerkers.
Van der Veen Autogroep is gevestigd in Oosterwolde, Groningen en Gorredijk
Oosterwolde | 0516 520724 | jan@autobedrijfvdveen.nl
Groningen | 050 3137738 | peter@autohoogkerkbv.nl
Gorredijk | 0513 462845 | arjan@autobedrijfvdveen.nl
Graag tot ziens bij van der Veen AutoGroep!