MarktPlaza

Audi A4 - 1.8 TFSI Pro Line S 170PK Sportstoelen Navi 18'' Trekhaak

171x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2012 - 2016
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.980 kg
Wielbasis: 281 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Zwart/jetgrijs st (s line)
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- lederen/stof bekleding
- lichtmetalen velgen 18"
- metaalkleur
- MMI navigatie (PNW)
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- S Line exterieur
- Adaptive light (8Q5)
- alarm klasse 1(startblokkering)
- aluminium interieur afwerking
- armsteun achter
- Audi Connect (WN3)
- Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar (6XE)
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Instructieboekjes aanwezig
- koplampreiniging
- lederen stuurwiel
- Lendensteunen vóór, elektrisch verstelbaar (7P1)
- Middenarmsteun vóór (6E3)
- mistlampen voor
- Parkeerhulp achter (7X1)
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportonderstel (1BE)
- Sportstoelen voor (PS1)
- start/stop systeem
- Stoelen vóór, elektrisch verstelbaar (PV1)
- stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonvoorbereiding basis (9ZX)
- trekhaak afneembaar
- vermoeidheids herkenning
- Volledige onderhoudshistorie beschikbaar
- Xenon plus verlichting (PX1)
- zij airbag(s) voor
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Audi A4 straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Verder is de Audi uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855