MarktPlaza

Audi Q5 - 2.0 TFSI 211PK QUATTRO S-TRONIC * S-LINE * NAVI/ 20 INCH/ LEDER/ BI-XENON/ LED

484x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2008 - jun 2012
Modelcode: 8R
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.320 kg
Afmetingen (LxBxH): 474 x 193 x 166 cm
Wielbasis: 281 cm
Tankinhoud: 75 liter
Acceleratie (0-100): 7,2 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
CO2 uitstoot: 197 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 248 - 279 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 3
- Autotelefoon voorbereiding
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 20"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Sportonderstel
- Voorstoelen verwarmd
Schitterende Audi Q5 2.0 tfsi quattro met S-tronic automaat en af fabriek S-Line pakket met o.a. stoelverwarming, lederen/stoffen bekleding, 20 inch velgen met z.g.a.n banden, navigatie mmi plus met harde schijf en joystick, parkeersensoren voor en achter met beeldsturing en trekhaak !!
* LET OP !! DEZE Q5 HEEFT ZOWEL DE MODIFICATIE OP DE ZUIGERS GEHAD (I.V.M TE HOOG OLIEVERBRUIK) EN EEN COMPLETE VERSNELLINGSBAK REVISIE !! Prijs is compleet rijklaar !!
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi Q5 hun reputatie hebben gevestigd. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak en elektrisch bediende ramen.
Het navigatiesysteem met harde schijf geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Let op!! Al onze prijzen zijn rijklaar, wij hanteren geen standaard aflever kosten. Prijzen zijn exclusief garantie, dit kan geregeld worden d.m.v Cargarantie. Informatie staat op onze website www.auto-stegeman.nl of vraag naar de mogelijkheden/voorwaarden.
Bekijk nu de nieuwste occasions in onze digitale showroom. Auto Stegeman heeft occasions voor u klaar staan in de showroom aan de Edisonstraat 7 in Oldenzaal. Bel voor meer informatie of een proefrit.
Auto Stegeman is het familie / autobedrijf uit Oldenzaal met meer dan 40 jaar ervaring.