MarktPlaza

Audi S3 - Sportback 2.0 T Quattro Ambition Navi Xenon Leder Bose

276x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2008 - dec 2012
Modelcode: 8PA
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.055 kg
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 5,8 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik in de stad: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Audio-navigatiesysteem
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurders-informatie-systeem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- koplampreiniging
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vierwielaandrijving
- Voorstoelen verwarmd
- zij airbag(s) voor
- Zonnescherm achterruit
Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Audi S3 u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. S-Line styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het Bose audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Audi ook voorzien van lederen sportstuur, bestuurders-informatie-systeem, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de Audi S3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u nader kennismaken met deze Audi S3? Maak dan nu een afspraak.
Bij het ontwerpen van de Audi S3 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De S-Line styling accentueert het sportieve karakter van deze Audi. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de viercilinder motor van deze sportwagen. Met behulp van de vierwielaandrijving kan deze auto met elk soort weer en wegdek overweg. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto.
Tijdens de rit bedient u het Bose audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, bestuurders-informatie-systeem, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Audi S3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Audi S3, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.