MarktPlaza

Audio Technica AT-LP120USB HC draaitafel met USB

274x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Audio Technica AT-LP120USB HC draaitafel met USB Algemeen

Inmiddels zijn draaitafels weer helemaal terug van weggeweest. Deze LP120 USB HC van Audio Technica is voorzien van een krachtige direct-drive motor voor snelle start-ups. Een unieke feature is zijn USB-poort. Hiermee kunt u hem rechtstreeks op een computer aansluiten zonder tussenkomst van ingewikkelde apparatuur. Het overnemen van LP's naar uw computer is hiermee dan ook geen enkel probleem. Zijn hoofdtaak is echter te vinden in het ruige DJ-leven. Touren door clubs en kroegen is dan ook prima te doen met deze draaitafel! Wordt inclusief stofkap geleverd.
Audio Technica AT-LP120 USB HC: oude technieken op moderne wijze uitgevoerd

Het bestaansrecht van draaitafels is nog altijd te vinden in de warme sound van deze spelers. Wanneer we het geluid vergelijken met een CD klinkt een LP veel warmer en meer open terwijl een CD bijna klinisch klinkt. Vreemd genoeg is de oorzaak te vinden in de imperfecties van de vinyl. Toch wordt dit geluid door veel mensen geprefereerd en worden veel albums tegenwoordig weer op vinyl uitgebracht. Met deze LP120 USB HC bent u verzekerd van een optimaal geluid. Er wordt een kwalitatieve naald meegeleverd! Met een verstelbaar gewicht op de achterzijde van de tone-arm kunt u de druk op naald bepalen.
Overzicht

De USB-poort op de draaitafel is misschien een vreemde eend in de bijt, hij is erg nuttig. Normaal gesproken heeft u een extra preamp met RIAA-correctie nodig om uw draaitafel aan te sluiten. Bij deze Audio Technica LP120 USB HC is dat niet nodig. Deze voorversterking is namelijk al aanwezig op de platenspeler evenals een hoogwaardig AD-converter. Hierdoor kunt u ook op uw computer genieten van het warme geluid van deze draaitafel. Overigens is met deze LP120 ook mogelijk om rechtstreeks op een mengpaneel in te prikken. De voorversterkers zijn ook actief op de RCA lijn-uitgangen.

WIJ RUILEN ALLES IN FIETS,TV,MOTOR,AUDIO,BOOT,KUNST,AUTO,HIFI ENZ ENZ

VOOR DE BESTE INRUIL PRIJZEN !!!

BEL OF MAIL

0478-515215 INFO HCHIFI

H&C HIFI Stationsweg 130a 5807 AD Oostrum

AAN DE A73 EN GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR

Wij versturen geheel gratis door heel nederland,
Duitsland, belgie en frankrijk (vraag naar de voorwaarden)

openingstijden

MAANDAG 12.00 TOT 20.00 UUR
DINSDAG 10.00 TOT 20.00 UUR
WOENSDAG 10.00 TOT 20.00 UUR
DONDERDAG 10.00 TOT 20.00 UUR
VRIJDAG 10.00 TOT 21.00 UUR
ZATERDAG 10.00 TOT 18.00 UUR

Mvgr H&C HIFI