Satelliet Antenne Splitser (R594)

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Radio Guido (11x bekeken)

Satelliet Antenne Splitser  (R594)
ConditieGebruikt

Omschrijving

Satelliet Antenne Splitser (R594)
.
Antieke radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistor radio’s en documentatie van diverse merken. Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.
.
OMSCHRIJVING
Satelliet Antenne Splitser (R594)
ALS NIEUW (heel eventjes gebruikt en is in goede staat)
.
.
Dit item uit de verzameling van een radiocollector en -monteur. Radio's die in een kamer zijn tentoongesteld en netjes zijn onderhouden. De radio's in zijn collectie werden bij binnenkomst altijd gecontroleerd en indien nodig door deze radiospecialist helemaal gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien.  
.
.
DETAILS 
Merk: ?
Type: 4 fach multischalter
Jaar: ?
Fabrikant: ?
Materiaal: metaal
Kleur: nvt
Status: Gebruikt en in goede staat 
Afmetingen: nvt. 
Gewicht: < 1 kg
Verzendkosten: pakketpost via PostNL of Kiala.
.
.
Antieke radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistor radio’s en documentatie van diverse merken. Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.
Prijs is exclusief verzendkosten (pakketpost PostNLtot 10 kg 6,95 euro of Kiala 3,95 euro). Of afhalen op afspraak (kan op maandagavond, dinsdagavond of vrijdagavond om 20:00 uur, zaterdagochtend 10:00 uur of zondagochtend om 11:00 uur). Afhaallocatie is in Nieuwerkerk a/d IJssel. 
.
Betreft particuliere verkoop van antiek radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistorradio’s en documentatie van diverse merken (voornamelijk Philips). S.v.p. geen e-mails met verzoeken voor bepaalde types of merken. Zie graag advertenties voor het actuele aanbod. Voor meer (technische) informatie, kijk graag even via de bekende zoekfunctie op internet! Voor verzending worden de items netjes verpakt in plastic alvorens deze in stevige (bubbels) envelop of doos worden verpakt.

Archiefnummer: R594

 

€ 4,00

Biedingen

Geen biedingen geplaatst.

Radio Guido
2 jaar actief
Rotterdam (ZH)


Neem contact op
Feedback (2)
     
Geef feedback
Advertentienummer: 70587298
Klacht indienen