MarktPlaza

TECHNISAT DIGITRADIO 50, ZWART, DAB+ ONTVANGER

193x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De digitradio 50 is te gebruiken als:

* Radio
* Klok
* Wekker radio.

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het regionaal beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ meer dan een dozijn in de hele Bondsrepubliek uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij komen nog talrijke per deelstaat en per regio uitgezonden zenders die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.

 De DigitRadio 50 is een DAB + / FM wekkerradio met practische alarm-en sleeptimer functie. Dankzij de intuïtieve bedien- elementen en de verstelbare sterkte van de verlichting is de DigitRadio 50 perfect voor in de slaapkamer. Geniet van nationale en regionale radio-zender variëteit in digitale muziek kwaliteit zonder beperkingen dank DAB +. 

U kunt deze Digitradio 50 telefonisch bestellen of door te reageren
via de mail.
De Digitradio 50 kan verzonden worden voor € 6,00
De digitradio 50 wordt geleverd met factuur en garantie
Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
Tel:0511 408476
GSM:06 21673358

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.