THOMSON Video Sender VS 360 (NIEUW in doos) (R596)

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Radio Guido (9x bekeken)

THOMSON Video Sender VS 360 (NIEUW in doos) (R596)
ConditieGebruikt

Omschrijving

THOMSON Video Sender VS 360 (NIEUW in doos) (R596)

.
Antieke radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistor radio’s en documentatie van diverse merken. Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Bieden vanaf vraagprijs. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.
.
OMSCHRIJVING
THOMSON Video Sender VS 360 (NIEUW in doos) (R596)
Werkt op de 2,4 GHz voor de audio / video en 433 MHz voor het op afstand. Handig voor op camping 
(Op internet (via zoekfunctie op merk en type + larsen-b) staat een beschrijving hoe je dit device ook kan gebruiken om deze simpel en goedkoop kan modernificeren voor andere apparatuur als DVDs e.d. i.p.v. veel duurdere alternatieven....)

.
.
Dit item uit de verzameling van een radiocollector en -monteur. Radio's die in een kamer zijn tentoongesteld en netjes zijn onderhouden. De radio's in zijn collectie werden bij binnenkomst altijd gecontroleerd en indien nodig door deze radiospecialist helemaal gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien.  
.
.
DETAILS 
Merk: THOMSON
Type: VS 360
Jaar: ?
Fabrikant: THOMSON
Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Status: NIEUW in doos 
Afmetingen: nvt. 
Gewicht: < 5 kg
Verzendkosten: pakketpost via PostNL of Kiala.
.
.
Antieke radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistor radio’s en documentatie van diverse merken. Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Op biedingen onder de vraagprijs wordt niet ingegaan. Verzendkosten zijn voor de koper.
.
Prijs is exclusief verzendkosten (pakketpost PostNLtot 10 kg 6,95 euro of Kiala 3,95 euro). Of afhalen op afspraak (kan op maandagavond, dinsdagavond of vrijdagavond om 20:00 uur, zaterdagochtend 10:00 uur of zondagochtend om 11:00 uur). Afhaallocatie is in Nieuwerkerk a/d IJssel. 
.
Betreft particuliere verkoop van antiek radio’s, platenspelers, speakers, bandrecorders, buizenradio’s, transistorradio’s en documentatie van diverse merken (voornamelijk Philips). S.v.p. geen e-mails met verzoeken voor bepaalde types of merken. Zie graag advertenties voor het actuele aanbod. Voor meer (technische) informatie, kijk graag even via de bekende zoekfunctie op internet! Voor verzending worden de items netjes verpakt in plastic alvorens deze in stevige (bubbels) envelop of doos worden verpakt.

Archiefnummer: R596