Chiptuning Audi A2 A3 A4 A5 A6 A8 Q5 Q7 tt S3 rs4 S5 R8 rs6

 

Geplaatst 9 jaar geleden door Rick (220x bekeken)

Chiptuning Audi A2 A3 A4 A5 A6 A8 Q5 Q7 tt S3 rs4 S5 R8 rs6

Omschrijving

Chiptuning op maat: Custom OBD chiptuning voor diverse modellen, alle software wordt specifiek voor uw auto geschreven, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard programmatjes!

Chiptuning is een vorm van tunen die bij bijna iedereen wel bekend is. Door aanpassingen van bijvoorbeeld de turbodruk, inspuitmoment en inspuithoeveelheid is het mogelijk om extra vermogen te winnen. Maar niet alleen extra vermogen is mogelijk, ook kan een auto zo afgesteld worden dat deze zuiniger gaat lopen.

Wat wij daarbij als product aan u kunnen aanbieden is een stuk software dat volledig op maat voor uw auto wordt geschreven. Wij lezen hierbij in eerste instantie de originele software uit, deze passen wij aan aan uw wensen, en naderhand plaatsen wij deze aangepaste software weer terug. Hier wordt dus geen standaard stuk aangepaste software gebruikt, maar volledig maatwerk!

Op dit momen t kunnen wij chiptuning aanbieden voor de volgende modellen:
A2
A3
A4
A5
A6
A8
All Road
Q5
Q7
R8
RS4
RS6
S3
S4
S5
S6
S8
TT
TTS

De auto's worden middels OBD getuned, hierdoor is er van buitenaf niets zichtbaar waardoor je met deze tuning ook zonder problemen door de keuring zal komen!

Alle originele files worden bewaard dus mocht u deze ooit nog terug willen plaatsen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Voor meer informatie kan u de link naar onze website volgen die vermeld staat op de bedrijfspagina bij de contact informatie.


Meer informatie
www.chargertech.nl
€ 300,00

Biedingen

Geen biedingen geplaatst.

Advertentienummer: 12632381
Klacht indienen