Chiptuning Vitara Ignis Swift Jimny WagonR+ SX4

 

Geplaatst 9 jaar geleden door Rick (146x bekeken)

Chiptuning Vitara Ignis Swift Jimny WagonR+ SX4

Omschrijving

Custom OBD chiptuning voor diverse modellen, alle software wordt specifiek voor uw auto geschreven, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard programmatjes!

Chiptuning is een vorm van tunen die bij bijna iedereen wel bekend is. Door aanpassingen van bijvoorbeeld de turbodruk, inspuitmoment en inspuithoeveelheid is het mogelijk om extra vermogen te winnen. Maar niet alleen extra vermogen is mogelijk, ook kan een auto zo afgesteld worden dat deze zuiniger gaat lopen.

Wat wij daarbij als product aan u kunnen aanbieden is een stuk software dat volledig op maat voor uw auto wordt geschreven. Wij lezen hierbij in eerste instantie de originele software uit, deze passen wij aan aan uw wensen, en naderhand plaatsen wij deze aangepaste software weer terug. Hier wordt dus geen standaard stuk aangepaste software gebruikt, maar volledig maatwerk!

Op dit moment kunnen wij chiptuning aanbieden voor de volgende modellen:
Grand Vitara
Ignis
Jimny
Swift
SX4
Vitara
WagonR+

De auto's worden middels OBD getuned, hierdoor is er van buitenaf niets zichtbaar waardoor je met deze tuning ook zonder problemen door de keuring zal komen!

Alle originele files worden bewaard dus mocht u deze ooit nog terug willen plaatsen dan is dit uiteraard ook mogelijk.


Meer informatie
www.chargertech.nl
€ 300,00

Biedingen

Geen biedingen geplaatst.

Advertentienummer: 12632278
Klacht indienen