MarktPlaza

Alfa Romeo 156 Crosswagon - 1.9 JTD Distinctive BTW-auto 6 maand garantie

230x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.025 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 176 x 149 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 192 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank met armsteun
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Two-tone (metaal) kleur
- Versnellingspook
Zeldzame Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4 - voor diegene die er nooit een hebben gezien, wat niet geheel onwaarschijnlijk is -, het gaat dus om een Alfa Romeo 156 Sportwagon met terrein-pakket en vierwielaandrijving. Hij knapt er best van op, de verhoogde carrosserie wordt niet gemarkeerd door simpel zwart plastic, maar door champagne-kleurig hoogglans aluminium dorpel-lijsten, die in dezelfde kleur zijn vervaardigd als de champagne-kleurige lichtmetaal siervelgen. Met de zilver-kleurige carrosseriekleur en het smetteloze zwart leder ontstaat een stijlvol geheel. Deze Crosswagon beschikt over de betrouwbare en zuinige 150 pk 1.9 JTD diesel met handgeschakelde 6-bak. De grote actieradius en de hogere zitpositie maken een zeer fijne reiswagen, en met de vierwielaandrijving sta je nergens voor verrassingen. Dit exemplaar is van december 2004, een van de allereersten op de markt. De Crosswagon werd maar 2 jaar gebouwd en verkocht, in 2005 en 2006. De onderdelen zijn gemakkelijk te krijgen, vrijwel alle techniek wordt gedeeld met de standaard 156.
Deze 156 Crossswagon Q4 is voorzien van leder bekleding in perfecte staat, leder sportstuurwiel in hoogte en diepte verstelbaar, volautomatische klimaatregeling met airconditioning, cruise control, pdc achter, 17 inch lichtmetaal velgen, ABS, tractiecontrole, elektronische remkrachtverdeling en remkrachtversterking en airbags rondom; voorwaarts, zijwaarts en gordijn. Er is vrij recentelijk een nieuwe JVC autoradio CD met USB en aux gemonteerd.
Deze liefhebbers auto is afkomstig van eerste eigenaar uit Zwitserland is van begin tot eind vertroeteld. Het leder interieur lijkt slechts enkele jaren oud te zijn. Technisch top: De Pirelli zomerbanden zijn vrijwel nieuw (2019), evenals de distributieriem en waterpomp (2019), radiateur, remmen, draagarmen, uitlaat, accu en meer. Absoluut geen achterstallig onderhoud, integendeel, zo ongeveer alles wat vernieuwd kan worden lijkt vernieuwd, de Crosswagon, met slechts 104dkm op de teller, rijdt dan ook nog 'als de eerste dag'. Alle boekjes en 2 sleutels zijn aanwezig, het onderhoudsboekje is volledig afgestempeld. Tevens zijn een serie recente facturen aanwezig, met de specificaties. Zeker geen achterstallig onderhoud! De reparaties die wij voor aflevering uitgevoerd hebben kunnen gescheiden, in mindering op de vraagprijs, gefactureerd worden. Dit komt neer op grofweg 8.000 euro inclusief BTW voor de auto, 2.950 inclusief BTW afleverkosten.
Deze Alfa Romeo is van 2004 en kan op de zaak gereden worden in de voordelige Youngtimer-regeling. De regeling houdt in dat de autokosten voor rekening van de zaak komen in ruil van een bijtelling van 35% over de dagwaarde van de minimaal 15 jaar oude auto. Dit komt neer op een netto bijtelling van 70 euro per maand. Fiscaal taxatierapport aanwezig.
De getoonde prijs is inclusief 21% BTW en All-in; er komen geen verdere afleverkosten bij. De gemaakte afleverkosten kunnen, indien gewenst, gescheiden in rekening gebracht worden, in mindering op de getoonde vraagprijs. Wij kunnen voor u onder andere de ramen laten blinderen en/of een trekhaak monteren. Tevens kunnen wij bemiddelen in financial of operational Youngtimer Lease. Inruil en thuisbezorging mogelijk.
Als u deze Alfa Romeo koopt krijgt u hem mee inclusief nieuw NL kenteken met luxe platen, afleverinspectie, nieuwe APK, gepoetst, tenaamstelling en 6 maand garantie.
Auto Eminent, Koematen 44, 8331 TK, Steenwijk. Telefoon 0521 - 346 642 of 06 - 1730 7675.
Wij beschikken over een eigen werkplaats en een grote, goed verlichte en verwarmde showroom.
Bezichtiging van auto's bij voorkeur op afspraak. Inruil mogelijk. Dagelijks geopend van 8.30 tot 18.00 uur.