MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.2 TFSI Attraction Advance Orginele Nederlandse auto - automaat - RIJKLAAR PRIJ

549x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2012
Modelcode: 8PA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurders-informatie-systeem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze Audi A3 automaat wordt afgeleverd met een nieuwe Apk - grote onderhoudt beurt - nationale auto / teller pas - 6 maand BOVAG garantie
/// Wij rekenen geen aflevering kosten ///
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze origineel Nederlandse Audi A3 Sportback uit 2013 die 111860 kilometer op de teller heeft staan. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Verder is de Audi uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Verder is de Audi uitgerust met: verstelbaar stuur, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Audi A3 Sportback uit 2013 een auto voor u. Het is een auto die nieuw in Nederland is geleverd en 111860 heeft gelopen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.