MarktPlaza

Cadillac Fleetwood - 1949 ,

809x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2019
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
In redelijke staat verkerende Cadillac Fleetwood uit 1949. Auto loopt en remt goed. Stoelbekleding + interieur aan de binnenzijde zeer netjes. Ook een in nette staat verkerende hemel. Chroom werk netjes en compleet. Lakwerk heeft aandacht nodig. Nieuwe 6v accu. Genoemde prijs is een meeneemprijs. Uiteraard is inruil van uw huidige auto ( oldtimer ) geen probleem. Kijkt u op onze site voor een uitgebreide film en fotoreportage en een aanbod van +/- nog 100 occassions. Garage Groenouwe is een familie bedrijf en bestaat sinds 1977. Volg ons ook op facebook en twitter: @GarageGroenouwe.
Sinds 1977 een modern / merk onafhankelijk autobedrijf in Bathmen ( bij Deventer ) Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's , verhuur van campers en trouwauto's. Wij werken met 12 vaste medewerkers, leveren aan particulieren en bedrijven, en hebben ons gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, ( VAG-groep ) Volvo, Bmw, Opel en Ford. Natuurlijk repareren en onderhouden wij in onze moderne werkplaats ook alle andere merken.
Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kunt u rekenen op een scherpe inruilprijs en een eerlijk, deskundig advies. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en deelnemer aan de Nationale Auto Pas