MarktPlaza

Cadillac Fleetwood Brougham - 5.0 V8 FILMAUTO HEINEKEN

886x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze prachtige Cadillac is gebruikt in de film 'De Heineken ontvoering'
Omdat Dhr. Heineken in de 80 ér jaren in het bezit was van een identieke Cadillac Brougham Fleetwood in dezelfde kleur Dark sapphire bleu metallic, heeft de film maatschappij aan de toenmalige eigenaar van deze Cadillac gevraagd deze auto te mogen gebruiken voor het maken van
de Film van “de ontvoering van Heineken”.
Enkele jaren geleden hebben wij de auto aangekocht van de laatste eigenaar. De motor van de auto vertoonde mankementen en wij hebben deze volledig laten reviseren. De motor mag dus als nieuw beschouwd worden. Naast de motor hebben we natuurlijk ook alle andere technische zaken zoals remmen, banden, carrosserie tectyleren, onderstel, etc. aangepakt. Naast rekeningen van onderhoud en reparaties, taxatierapporten, oude kentekens en andere documenten, hebben wij ook het originele bruikleencontract van de filmmaatschappij en tevens zo’n 60 foto’s van de filmopnames waarin de bekende Nederlandse acteur “Rutger Hauer” te zien is op de achterbank van deze Cadillac.
Deze auto is echt van binnen en buiten in een perfecte staat. De kleding is helemaal origineel en zeer mooi. Er zijn geen beschadigingen in het interieur en alles werkt.