MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - PHEV INSTYLE

487x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mitsubishi Outlander. Het is een auto van het bouwjaar 2014. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van met startonderbreker, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.