MarktPlaza

Mercedes-Benz E-klasse - 250 Diesel * 56dkm * Historie * Schuifdak

1019x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2019
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1
Een keurig nette, originele Mercedes-Benz E250 Diesel uit 1993 met slechts 56.779 km. Alle historie compleet en in zijn eerste lak. Uniek!
Exterieur:
Het exterieur van deze E250 D is uitgevoerd in zijn originele beige kleur, die in zeer goede conditie verkeert. De Mercedes is in zeer goede conditie en uitgevoerd met zijn originele lichtmetalen velgen. De auto beschikt over elektrisch verstelbare spiegels en een elektrisch bedienbaar kantel dak.
Interieur:
Het interieur is voorzien van zijn originele bekleding uitgevoerd in het donkergrijs stof. Het dashboard is in zeer goede en originele staat. Netjes met hout afgewerkt middenconsole. Alle originele klokjes zijn aanwezig evenals de originele Becker radio met originele Becker demonstratie cassette . De afgelezen tellerstand bedraagt: 56.779 Kilometer. Op het middenconsole kunt u de elektrische ramen en spiegels bedienen.
De Techniek:
Deze Mercedes-Benz E250 D is voorzien van zijn originele 5 cilinder lijn motor die in zeer goede conditie verkeerd en maar liefst 113 pk levert. De automatische versnellingsbak schakelt uitstekend.
De historie:
Deze Mercedes-Benz is nieuw geleverd in België en is afkomstig van zijn 3e eigenaar. De auto is altijd keurig onderhouden en de onderhoudshistorie is volledig bekend. De auto is sinds 2017 in Nederland. De auto beschikt over een Belgische toelating, een Nederlands kenteken is in overleg mogelijk!
Een keurig nette en goed onderhouden Mercedes-Benz E250 D met slechts 56.779 km en voorzien van alle historie, service boekjes en verband doos.
De auto is voorzien van Belgische papieren.
Voor de zakelijke rijders onder ons:
Is een auto ouder dan 15 jaar, dan spreken we over een zogenaamde youngtimer. Een youngtimer is fiscaal aantrekkelijk omdat u een bijtelling moet betalen over de werkelijke waarde van de auto en niet over de cataloguswaarde. Het percentage is wel hoger, namelijk (maximaal) 35%. Voor zo'n € 100 aan bijtelling per maand rijdt u een geweldige auto. De bekende risico's (onderhoud, meer MRB, etc.) en onbekende risico's (is de regeling er na 2017 nog?) moet u wel meewegen bij de aanschaf.
Als voorbeeld. U rijdt een Audi A8 van € 120.000. Deze auto kost u (bij een nieuwe auto) ongeveer € 1.000 netto per maand. Als de Audi A8 minimaal 15 jaar oud is, kost deze auto nog € 8.000, deze auto kost u dan € 100 per maand.
Toelichting:
Nieuwe Audi A8: € 120.000 x 25% bijtelling = € 30.000 x 52% (IB-tarief) = € 15.600 per jaar (€ 1.300 per maand). Bij een tarief van 42% is dit € 1.050 per maand.
15 Jaar oude Audi A8: € 8.000 x 35% = € 2.800 x 52% (IB-tarief) = € 1.456 per jaar (€ 121 per maand). Bij een tarief van 42% is dit € 98 per maand.
Bron: http://www.belastingtips.nl/zakelijk/auto_van_de_zaak/youngtimer_fiscaal_aantrekkelijk/
Albers Sportscars & Classics is al sinds 1959 actief in de autobranche!
Inruil? Geen probleem wij ruilen zowel Campers, Motoren en Auto's in!
Trade? No problem, we will exchange Campers, Motorcycles and Cars!
Handeln? Wohnmobile, Motorräder und Autos, kein Problem!
We speak English!
Wir sprechen Deutsch!
Op onze website vindt u een uitgebreid foto verslag.
On our website you will find an extensive photo report.
Auf unserer Website finden Sie eine umfangreiche Fotoreportage.
www.alberssportscars.nl
We can Ship World Wide!
Classic Leasing ist moglich!
Willst du diesen Klassiker fahren? Das ist mit Classic Leasing möglich!
Sie können diesen Klassiker über unseren Partner GML Classic - Leasing leasen. Informationen finden Sie unter www.gml-leasing.de
(Classic Leasing ist nur fur Deutsche kunden)