MarktPlaza

Renault Zoe - R90 INTENS 41KWH INCL ACCU | Eur. 23.950, - incl. BTW

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2016 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 13,5 s
Topsnelheid: 135 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 02-10-2020
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- DAB ontvanger
- Metaalkleur
- Pack parking
- Pack Radio
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Deze Renault Zoƫ is inclusief accu, dus geen accuhuur die per maand betaald hoeft te worden. De bijtelling op deze auto is 4%!
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Renault ZOE is van het bouwjaar 2018. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
De Renault ZOE is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.