MarktPlaza

Toyota Yaris Verso - 1.3-16V VVT-i Sol bB in Matzwart!

591x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Toyota maakt veel meer modellen dan we hier in Europa zien en rijden.
In Japan maken ze niet alleen de Yaris Verso, die je hier vooral ziet bij ouderen die hun hoed op kunnen houden tijdens het rijden, maar ze maken daar op basis van de Yaris Verso ook een stoer model voor de jongeren onder ons en noemen hem bB.
Onderhuids en technisch dus gelijk aan de Yaris met een 90PK 4-cylinder benzinemotor met 90 PK gekoppeld aan een automaat met overdrive die je schakelt via een stuurhendel, dus geen pook op de grond.
Hij is van alle gemakken voorzien als elektrische ramen en spiegels, ABS, Airbags en een koude airco. Een goed audiosysteem met grote speakers zorgen voor een goed geluid!
Op de achterbank heb je meer ruimte dan in een Mercedes S-klasse en die achterbank is niet alleen omklapbaar maar ook verschuifbaar voor meer of minder bagageruimte. En die is GROOOOT!
Hij staat al op NL kenteken, 4 nieuwe banden en nieuwe wieldoppen (maar hij schreeuwt om en dikke set wielen) is APK gekeurd en is de ideale basis om een stoere bak van te maken. Gespoten in matzwart (wat retestoer staat)!
Hij heeft slechts 115000 km gelopen (aantoonbaar via buitenlandse autopas) en rijdt super!
op 1 vd foto's is de bB van Robin te zien die hem een aantal jaren geleden bij ons kocht en hem goed en mooi gemodificeerd heeft!
Dan krijg je een indruk van de potentie van de auto.
Vraagprijs voor dit alles is slechts 3950 euro!