MarktPlaza

Volvo V70 Cross Country - 2.4 T Geartr. Comf. / Youngtimer / Automaat / Leer / Navi

574x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2000 - jul 2002
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 285 Nm
GVW: 2.220 kg
Afmetingen (LxBxH): 473 x 186 x 156 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik in de stad: 15,6 l/100km (1 op 6,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
CO2 uitstoot: 274 g/km
Emissieklasse: Euro3
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- In zeer goedestaat !!
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
De look and feel van deze Volvo V70 Cross Country onderscheidt hem duidelijk van de massa. Dit is een auto uit 2001, hij heeft 221719 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Met zijn stijlvolle uiterlijk, comfortabele interieur en uitstekende rijkwaliteiten is deze Volvo V70 Cross Country een goede keus voor liefhebbers van Zweeds design. We hebben het hier over een auto uit 2001 die 221719 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Volvo comfortabel en stijlvol. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Alle auto's hebben een NAP-CERTIFICAAT, dus GEGARANDEERDE kilometers! Inruil, financiering en garantie is mogelijk.
Ook voor startende ondernemers zijn er qua financiering veel mogelijkheden, ook al bent u net een maand begonnen!
Auto's worden door ons op uw naam geregistreerd zonder extra kosten, tevens kunnen wij ook ter plaatse vrijwaren.
Wij zijn 6 dagen per week geopend alleen op zondags gesloten. Wilt u graag een afspraak maken maar valt dit buiten onze openingstijden neem dan even telefonisch contact met ons op.
Oldenburg Auto's is gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 1 kilometer van de A2. Rijdend op de A2 neemt u afslag 4 Hilversum/Vinkeveen vervolgens houdt u richting Hilversum aan, na 1 kilometer gaat u bij de eerste stoplichten rechts na beneden, u bent dan op onze locatie.
Adres: Binnenweg 63, 3634 AE Loenersloot
Telefoon: 0294-295414
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Whatsapp: 0653303705
E-mail: info@oldenburgautos.nl
Website: www.oldenburgautos.nl
Graag tot ziens
Met vriendelijke groeten
Oldenburg auto's